fredagsmys

Det är så härligt att få kommentarer som "Ert tält såg så mysigt ut så jag var bara tvungen att komma hit och kolla vad det är!" Ännu mysigare är det dessutom nu när det hänger massa fina, coola, kreativa, roliga och vackra fredskassar på tork i hela tältet. Idag har fler än 120 festivalbesökare tryckt och målat på kassar i IKU-tältet!











Och här är gänget som är med IKU på Hultsfred: Josefin, Kerstin, Karin, Josefin, Khatereh och Bafrin.

regn och kramar


Stövlarna och regnjackan var helt rätt att ta med hit till Hultsfred! Idag på festivalens andra dag har regnet emellanåt öst ner. Men Khatereh är glad ändå..! :)


Hultsfredsfestivalens kärleksarmé och andra kramgoa folk omfamnar Josefin i bubblan.

Maia joinar kampanjen!

Maia Hirasawa gjorde inte bara en finfin konsert på festivalen i förmiddags - hon passade också på att underteckna påverkansvykort till EU-makthavarna! Kom till vårt tält och joina vår kampanj du med!


Hultsfred

Onsdag blir om en minut torsdag. Kings Of Leon spelar några hundra meter bort på denna första festivalkväll. IKU-tältet har varit välbesökt idag; många är peppade på att delta i vår kampanj, åka utomlands som volontär, starta egna fredsprojekt här hemma eller hänga med på Urkult eller Uppsala Reggaefestival som är de två sista stoppen på IKUs festivalturné. Vad vill du göra?




Tygkassarna är fortsatt poppis!




Bafrin i bubblan fick beundrare!

dragspel och sång

Volontärutbyten och fred är inte bara något vi i IKU pratar om och anordnar - vi sjunger om det också! Helena och Julia bjöd Arvikafestivalens besökare på dragspel och sång! En liten film på detta dyker upp så småningom..!

"världen är vackrast i er"

På Arvikafestivalens andra dag uppträdde Emil Jensen på Jamobilen och spelade då en hyllningslåt till "alla fina organisationer som är här och som gör nåt - det är aldrig tanken som räknas". IKU tar självklart åt sig av hyllningen och sjunger med: "ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er".

Arvikafestivalen

IKU var såklart också med på Arvikafestivalen, där vi hängde med nya och gamla medlemmar. Vår bubbla fortsatte att dra sig till uppmärksamhet och locka folk till att joina vår kampanj "Burst my bubble". 
Ett uppskattat inslag var våra tygkassar, som besökare fick trycka och dekorera för att göra sina egna fredskassar. En riktig succé! Håll utkik efter dessa kreativa fredskassar som engagerade ungdomar runt om i Sverige kommer att bära runt på. 







RSS 2.0